van der Endt

Project van der Endt Bij dit project hebben we kunststof kozijnen toegepast. De ramen zijn uitgevoerd in de Classic uitvoering (vlak profiel). De deuren zijn in Trend uitgevoerd, verdiept profiel in verband met de sterkte. Ook hier is weer gekozen voor de kleur antracietgrijs (RAL 7016).

Florall Hoveniers

Project Florall Hoveniers Voor de opdrachtgever hebben we bij dit project gekozen voor aluminium kozijnen van Aliplast. We hebben hier Futeral kozijnen en deuren toegepast in de kleur antracietgrijs ( RAL 7016) Het gebruikte glas is uiteraard HR++ gelaagd glas.    

Kustlicht

Project Kustlicht. Sinds 2006 vervangen we regelmatig de oude PSK schuifdeuren door nieuwe hef-schuifpuien op het Park Kustlicht. Deze nieuwe puien zijn van het Merk Kömmerling Premidoor 76. Voorzien van HR++ 2-zijden gelaagd isolatieglas. Triple glas is ook mogelijk tegen meerprijs.

Moens Terneuzen

Project Moens-Terneuzen. Voor onze opdrachtgever hebben we nieuwe kunststof puien geleverd en geplaatst tbv een renovatie project voor Moens Terneuzen. Hierbij hebben we de entreepuien uitgevoerd in Kömmerling Cube 76 kleur antraciet (RAL 7016)  in een gladde folie. Door de nieuwe gevelbekleding met de antracietgrijze kozijnen en de oranje sectionaldeuren ontstaat er een moderne uitstraling van het pand.